Vanlige spørsmål

Her er noen av de vanligste spørsmålene fra brukerne

Hva er OrCam MyEye/MyReader?

OrCam MyEye, den mest avanserte, bærbare, teknologiske hjelpemiddel, gir uavhengighet ved å gi tilgang til visuell informasjon, formidlet av lyd, på et lite kamera som kan festes til et hvilket som helst par briller. Bruker kunstig intelligens til å lese tekst, gjenkjenne ansikter og identifisere produkter. For å lære mer, gå til produktsiden.

OrCam MyEye øker uavhengigheten ved å la enkeltpersoner få tilgang til visuell informasjon (tekst, ansikter, produkter, farger), formidlet av lyd. Det kommer ikke til å forbedre en persons syn. Ta en titt på produktsiden for å lære mer.

OrCam MyEye øker uavhengigheten for mennesker som er blinde og synshemmede. Den kan lese tekst, gjenkjenne ansikter, identifisere produkter, pengesedler og farger, og fortelle brukeren klokkeslett og dato ved å formidle visuell informasjon hørbart.

OrCam MyEye hjelper mennesker som er blinde, synshemmede eller har vanskeligheter med å lese tekst, gjenkjenne ansikter, identifisere produkter, pengesedler og farger, og fortell dato og klokkeslett.

OrCam MyReader hjelper mennesker som er synshemmede, blinde eller har lesevansker med å lese tekst.

Se siden for produktsammenligning for å lære mer.

Hvem kan bruke OrCam MyEye?

OrCam MyEye lar brukeren få tilgang til visuell informasjon, formidlet av lyd. Hørselshemmede personer vil ikke kunne dra nytte av enheten. OrCam MyEye krever også at brukeren har full kontroll over hode- og håndbevegelsene. Se våre brukerhistorier.

OrCam MyEye kan hjelpe mennesker med en rekke behov og passer for alle øyesykdommer og alle nivåer av synstap. OrCam MyEye gagner også folk med å trette øyne og lesevansker. Hvis du vil lære mer, gi oss detaljene på kontaktsiden vår, og vi vil gjerne svare på ditt spesifikke spørsmål i detalj.

Hvordan kjøper jeg OrCam MyEye?

OrCam tilbyr et lite utvalg hjelpemidler med en rekke priser. OrCam MyEye 2 er vår mest avanserte enhet. Klikk gjennom, gi oss beskjed om hva du er interessert i, og vi kommer tilbake til deg med detaljer.

Økonomisk hjelp er tilgjengelig for OrCam MyEye, avhengig av hvor den tiltenkte brukeren bor og detaljene til deres situasjon. Hvis du vil vite mer, del litt grunnleggende med oss, og vi vil gjerne gi deg den informasjonen vi har om din spesifikke sak

OrCam MyEye er tilgjengelig på engelsk, spansk, tysk, italiensk, nederlandsk, fransk, hebraisk, dansk, polsk, norsk, portugisisk, rumensk, finsk, svensk, tsjekkisk, mandarin og japansk. Ytterligere språkstøtte blir stadig utviklet. Hvis du ikke ser ønsket språk her, send oss dine opplysninger og en representant vil kontakte deg så snart som mulig.

Klikk her for å kjøpe nå.

Klikk her og fyll inn dine opplysninger for å spørre om en personlig demo før du kjøper.

Vi setter deg gjerne opp med en personlig demo av OrCam MyEye. Gi oss dine opplysninger og vi får satt deg opp så snart vi kan.

Selvfølgelig. Vi har demoer og hendelser over hele verden. Gi oss dine opplysninger, og en representant vil kontakte deg om hendelser i din region.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Lær mer.

Lukk