Jeg bruger mest OrCam MyEye til læsning

2019-09-29 | Af Orcam Staff

share facebook share twitter share linkedIn share whatsApp
Jeg bruger mest OrCam MyEye til læsning - OrCam

Jeg hedder Nikolaj, jeg er 15 år gammel, og jeg bor i Farsø, Danmark.

Da jeg var omkring 1 år gammel, fik jeg en hjernetumor, der ramte min optiske nerve.

Jeg har den dag i dag lysopfattelse, men ellers er jeg helt blind.

Jeg går i gymnasiet, hvor jeg studerer sammen med mine klassekammerater, der alle har normalt syn.

Jeg bruger en bærbar computer med punktdisplay og en smartphone, og de har været mine ’go-to’ teknologier indtil for nylig.

For flere måneder siden så jeg en artikel på Facebook om OrCam MyEye. Jeg blev meget interesseret i OrCam, og vi kontaktede Instrulog, OrCams distributør i Danmark. Jeg startede med en OrCam MyEye 1.5 og for nyligt opgraderet jeg til OrCam MyEye 2.

Jeg bruger mest OrCam MyEye til læsning – den er fantastisk til at læse menuer og avisen. Jeg har også brugt den til at genkende pengesedler. Den har også været meget nyttigt i forhold til at handle ind, for nu kan jeg læse produktemballage og hyldeetiketter. OrCam MyEye 2 er også meget lettere at bære rundt, fordi den er så lille og let, og den hjælper mig med at læse tekst mens jeg er ude og omkring.

Jeg har ikke brugt den så meget i skolen endnu, fordi klasseværelset var for mørkt for min OrCam MyEye 1.5. Men jeg fik OrCam MyEye 2.0 med LED-lysene i skoleferien, og jeg glæder mig til at prøve det i skole næste år.